Furnizorul global de spaţii de coworking de tip boutique Mindspace a anunţat, marţi, că deschide al doilea său spaţiu din România, în zona Piaţa Victoriei, în clădirea Bucharest Tower Center, în contextul în care există o cerere puternică pentru astfel de spaţii pe piaţa din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Situat în apropierea staţiei de metrou Piaţa Victoriei, spaţiul are o suprafaţă de aproximativ 2.000 mp, distribuită pe un etaj, şi poate găzdui peste 260 de membri, de la start-up-uri sau scale-up-uri, şi până la companii de mari dimensiuni.

”Noul spaţiu de coworking din clădirea Bucharest Tower Center, deţinută de Globalworth, include atât spaţii comune de lucru şi de tip lounge, care încurajează colaborarea, precum şi 23 de birouri private”, se arată în comunicat.

Co-Fondator Mindspace, Yotam Alroy, a subliniat că există o cerere puternică pentru astfel de spaţii pe piaţa din România.

”Deschiderea celui de-al doilea spaţiu este un nou pas pe care îl facem în această piaţă promiţătoare, după lansarea Mindspace Business District din Globalworth Campus, de la începutul acestui an. Există o cerere puternică pentru astfel de spaţii pe piaţa din România, venită de la un mix eclectic de companii şi echipe de toate dimensiunile", a declarat Yotam Alroy.

Taxa de membru exclude alte cheltuieli şi taxe suplimentare. Designul spaţiului de coworking are la bază elemente precum mobilierul vintage, materialele naturale sau spaţiile comune de mari dimensiuni, şi piese inspirate de comunitatea creativă locală.

Piesele de decor din Mindspace Victoriei au fost create în colaborare cu artistul Adrian Sandu. În ofertă sunt incluse accesul la săli de şedinţă, cabine telefonice, prânzuri sau cine de networking săptămânale şi evenimente special create pentru comunitatea Mindspace.

Printre companiile care au ales Mindspace pentru echipele lor se numără Barclays, Samsung, Taboola, Yahoo, Expedia and Microsoft.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.