SwiftKey este cel mai nou produs Microsoft care primeşte integrarea cu noul chatbot al companiei, acesta fiind acum la un singur buton distanţă pentru utilizatorii acestei tastaturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea mai recentă versiune beta a tastaturii virtuale SwiftKey pentru Android, deţinute de Microsoft, oferă acces rapid la chatbot-ul Bing, recent lansat de gigantul american.

Prin apăsarea unui buton de pe tastatura virtuală, utilizatorii pot scrie chatbot-ului Bing, care poate fi folosit şi pentru rescrierea unor paragrafe de text într-un anumit ton.

Microsoft a confirmat mutarea, dar nu a putut spune când va ajunge această facilitate şi pe versiunea pentru iOS a tastaturii. Microsoft anunţa anul trecut că renunţă la SwiftKey pentru iPhone, dar s-a răzgândit la scurt timp.

Microsoft a cumpărat SwiftKey în 2016 pentru 250 de milioane de dolari.

Tastatura virtuală este un loc foarte bun pentru integrarea unui chatbot, cu care utilizatorul comunică în scris. Pentru Microsoft, în mod special, care nu mai are un sistem de operare propriu, o integrarea mai directă ca aceasta pe un dispozitiv mobil nu se poate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.