Compania românească de IT MetaMinds a fost desemnată de ziarul Financial Times în topul companiilor cu cea mai rapidă creştere din Europa şi plasează România pe locul 2 la nivel european în topul companiilor cu cea mai importantă creştere în domeniul securităţii cibernetice.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prestigiosul cotidian Financial Times a dat recent publicităţii topul celor 1.000 de companii din Europa care au înregistrat în perioada 2015-2018 cea mai rapidă creştere.

Compania românească MetaMinds plasează România pe locul 2 la nivel european în topul companiilor cu cea mai importantă creştere în domeniul securităţii cibernetice şi ocupă locul fruntaş în cadrul companiilor româneşti cu profil IT incluse în clasament.

Topul de anul acesta, realizat de Financial Times, cuprinde 11 companii din România care activează în domenii precum agricultură, auto, retail, servicii şi tehnologie. MetaMinds este o companie 100% românească specializată în integrarea de soluţii IT, cu o istorie de peste 10 ani.

Compania se diferenţiază pe piaţa locală prin abordarea interdisciplinară care a generat solutii în domenii cheie precum infrastructură critică de interes naţional şi domenii de interes prioritar precum telecomunicaţii, energie şi utilităţi.

“Ne onorează nominalizarea în unul dintre cele mai importante clasamente ale performanţei în afaceri din Europa. Ne bucură, de asemenea, că profilul companiilor româneşti alături de care suntem prezenţi în acest top al excelenţei arată plus-valoarea generată de cercetare şi inovaţie în domenii de dezvoltare strategică pentru România precum agricultura, industria auto, tehnologie şi securitate cibernetică”, a declarat Andrei Cruceru, CEO MetaMinds.

Topul FT 1000 publicat de Financial Times este la a patra ediţie şi, alături de compania de cercetare Statista, stabileşte clasamentul companiilor din Europa care au înregistrat o creştere semnificativă a afacerii în intervalul 2015 – 2018.

Clasamentul reflectă şi importanţa tot mai mare a tehnologiei, domeniu care atrage 189 de companii aflate pentru prima dată în acest top. Germania, Italia, Franţa şi Regatul Unit al Marii Britanii cumulează 70% din topul celor mai rapide ascensiuni ale mediului de afaceri european din acest an.

MetaMinds este activă pe zona de soluţii inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicaţie în medii de lucru cloud-native, protecţia interfeţelor API şi a serviciilor de interconectare şi de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecţia informaţiei şi a identităţii digitale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.