Meta Platforms urmează să lanseze în curând versiunea web a noii sale platforme de socializare Threads, destinată conţinutului text, sperând să câştige un avantaj faţă de platforma X, fosta Twitter, pe măsură ce creşterea iniţială a numărului de utilizatori a încetinit, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Versiunea web mult anticipată va face Threads mai utilă pentru utilizatorii puternici, cum ar fi brandurile, conturile de companii, agenţii de publicitate şi jurnaliştii.

Meta nu a oferit o dată pentru lansare, dar şeful Instagram, Adam Mosseri, a spus că s-ar putea întâmpla în curând.

”Suntem aproape de web...”, a spus Mosseri vineri, într-o postare pe Threads.

Lansarea ar putea avea loc încă de săptămâna aceasta, potrivit unui articol din Wall Street Journal.

Threads, care s-a lansat ca aplicaţie pentru Android şi iOS pe 5 iulie şi a câştigat 100 de milioane de utilizatori în doar cinci zile, a cunoscut o scădere a popularităţii sale pe măsură ce utilizatorii s-au întors la platforma mai familiară X, după graba iniţială de a încerca noua ofertă a Meta.

În puţin peste o lună, utilizatorii săi activi zilnic pe aplicaţia Android au scăzut la 10,3 milioane, de la vârful de 49,3 milioane, potrivit unui raport al platformei de analiză Similarweb din 10 august.

Între timp, conducerea se mişcă rapid pentru a lansa noi funcţii.

Threads oferă acum posibilitatea de a seta notificări de postare pentru conturi şi de a le vizualiza într-un tip de flux cronologic.

În curând va lansa o căutare îmbunătăţită, care ar putea permite utilizatorilor să caute anumite postări şi nu doar conturi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.