Meta Platforms, compania mamă a Facebook, a amânat finalizarea bugetelor mai multor echipe, în timp ce pregăteşte o nouă rundă de reduceri de locuri de muncă, potrivit publicaţiei Financial Times.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În ultimele săptămâni, a existat o lipsă de claritate în ceea ce priveşte bugetele şi numărul de angajaţi, a relatat FT, citând doi angajaţi ai Meta familiarizaţi cu situaţia.

Meta nu a răspuns imediat la o solicitare a Reuters pentru comentarii în afara orelor normale de lucru.

La începutul acestei luni, Meta a anunţat că se aşteaptă ca cheltuielile sale pentru 2023 să fie cuprinse între 89 de miliarde de dolari şi 95 de miliarde de dolari, CEO-ul Mark Zuckerberg numind perioada ca fiind  ”Anul eficienţei”.

Proprietarul WhatsApp a tăiat peste 11.000 de locuri de muncă sau 13% din forţa de muncă în noiembrie, urmând unor măsuri similate luate de companii tehnologice precum Amazon.com şi Microsoft, care au anunţat mii de disponibilizări din cauza incertitudilor economice.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.