Mergând pe modelul pe care Sony şi Microsoft vând abonamente pentru consolele de jocuri, Meta anunţă primul abonament lunar pentru căştile de VR ale companiei, abonament ce le va aduce utilizatorilor conţinut nou în fiecare lună.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meta Quest+ este primul abonament lunar pe care compania americană îl va vinde posesorilor căştilor sale de realitate virtuală.

Acesta va costa 8 dolari pe lună sau 60 de dolari pe an şi va putea fi contractat de cei care deţin căştile Quest Pro, Quest 2 şi, când va intra pe piaţă, Quest 3.

Meta derulează şi o campanie promoţională pentru promovarea serviciului. Cei care se vor abona de la început vor plăti doar un dolar pentru prima lună de abonament.

Abonaţii vor primi acces la două jocuri în fiecare lună, titlurile din prima lună fiind Pistol Whip şi Pixel Ripped 1995. Vor urma Walkabout Mini Golf şi Mothergunship: Forge în luna august.

Abonamentele au devenit deja una dintre strategiile de creştere a veniturilor pentru Meta. Compania americană vinde deja abonamentul Meta Verified pentru Facebook şi Instagram şi nu este exclus să lanseze şi alte abonamente, inclusiv pentru WhatsApp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.