Poliţia din statul Madhya Pradesh din centrul Indiei a arestat pe 14 noiembrie doi bărbaţi cu 20 kg de marijuana şi a constatat că foloseau site-ul Amazon India pentru a comanda şi a introduce în continuare substanţa sub formă de frunze de stevie, un îndulcitor natural, în alte state indiene, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia statului a declarat într-un comunicat că directori cu rol executivi ai Amazon India au fost numiţi ca acuzaţi în temeiul Legii privind drogurile narcotice şi substanţele psihotrope din cauza diferenţelor de răspunsuri în documentele furnizate de companie ca răspuns la întrebările poliţiei şi faptele descoperite în urma discuţiilor.

Poliţia nu a dezvăluit câţi directori au fost acuzaţi.

Poliţia, care i-a convocat anterior şi a vorbit cu directorii Amazon în acest caz, estimează că aproximativ 1.000 de kg de marijuana, în valoare de aproximativ 148.000 de dolari, au fost vândute prin Amazon.

Amazon nu a răspuns imediat unei solicitări de comentarii. Cu toate acestea, compania a declarat anterior că investighează dacă a existat vreo neconformitate din partea unui vânzător pe platforma sa.

În ultimii ani, autorităţile indiene şi-au intensificat eforturile de a combate drogurile ilicite. Mulţi actori indieni de mare profil şi personalităţi de televiziune au fost supravegheaţi de oficialii din sectorul narcoticelor încă de anul trecut.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.