Retailerul Mega Image vrea să deschidă încă 50 de magazine până la sfârşitul anului, după cele 35 inaugurate până în prezent în acest an, a declarat, miercuri, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu, vicepreşedinte de marketing, comunicare şi sustenabilitate Mega Image, fără a preciza valoarea totală a investiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reţeaua cuprinde în prezent 706 magazine în toată ţara.

”Suntem în grafic, ne ţinem de plan. Vrem să ne atingem obiectivul, este o cursă contra-cronometru, dar este timp. Sper să atingem până la sfârşitul anului cu încă 50 de magazine de acum încolo. Oraşele sunt alese. Suntem prezenţi în Cluj, Iaşi, Timişoara. Planul este foarte bine pus la punct. Vineri inaugurăm la Focşani, unde deschidem cel mai mare magazin preluat de la Zamfir, iar alte două în scurt timp la Iaşi”, a declarat, pentru News.ro, Adrian Nicolaescu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

El afirmă că planul este să ajungă în oraşele mari, unde clientela deja există.

”Depinde foarte mult de capacitatea de a obţine toate autorizaţiile”, a adăugat el.

Mega Image a inaugurat totodată #MegaStreetFood, un nou spaţiu concept în magazinul din Barbu Văcărescu, cel mai mare magazin al retailerului, după numărul de clienţi, magazin deschis în urmă cu o săptămână.

”Aici am avut spaţiu să îl facem atât de mare, avem şi clienţi, avem patru zone unde se găteşte mâncarea. Eu zic că acest concept funcţionează. Este un concept-test, vom vedea cum funcţionează şi apoi vedem ce facem”, a mai spus el.

În noul spaţiu concept #MegaStreetFood se produc pe loc preparate de street food, loc ce reuneşte patru restaurante cu specific internaţional.

”Noul concept #MegaStreetFood a fost creat pornind de la tendinţele din retail-ul internaţional, prin care spaţiul magazinelor este reinventat pentru a oferi noi experienţe, în care clientii îşi pot face cumpărăturile, dar, în acelaşi timp, pot servi preparate gustoase în acelaşi loc. Mai mult, popularitatea restaurantelor de tip street food, atât în oraşe, cât şi la festivaluri, a influenţat specificul noului concept”, spun reprezentanţii Mega Image.

Fondat în 1995, Mega Image este unul dintre cele mai mari lanţuri de supermarketuri din România cu o reţea ce cuprinde în prezent 706 magazine în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, Timişoara, Iaşi  şi alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti.

 

 

 

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.