Mastercard, companie de tehnologie în industria de plăţi, şi Carrefour România, unul dintre cei mai mari retaileri din ţară, au anunţat joi că lansează un program pentru plata în rate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prin serviciul Mastercard – Plata în Rate, lansat în premieră mondială în România la finalul anului 2016, deţinătorii de carduri Mastercard, emise de actorii bancari înrolaţi în program, au posibilitatea să opteze pentru plata în rate direct la POS într-un număr de locaţii din ţară, indiferent de banca cu care lucrează magazinul respectiv.

”Începând cu luna octombrie, clienţii Carrefour vor putea plăti în rate produsele achiziţionate cu cardurile Mastercard înrolate în serviciul Plata în Rate. La casă, după inserarea codului PIN, terminalul va afişa opţiunile disponibile pentru plata rate, în funcţie de configuraţia cardului. Prin serviciul oferit în colaborare cu Mastercard, Carrefour va putea permite, atât clienţilor noi, cât şi celor existenţi, să îşi programeze ciclul de plăţi, obţinând astfel beneficii tangibile la realizarea plăţilor”, se arată în comunicat.

Până în prezent, serviciul Mastercard – Plata în Rate a fost adoptat de 1 din 3 posesori de carduri Mastercard eligibile, potrivit companiei.

Totodată, compania a anunţat că a introdus case de marcat Self Check-out în peste 15 unităţi, hipermarketuri şi supermarketuri, clienţii având posibilitatea de a scana şi plăti singuri produsele.

Începând cu luna octombrie a acestui an, utilizatorii cardurilor Mastercard pot alege oricare dintre unităţile care afişează sigla Mastercard – Plata în Rate, indiferent de banca parteneră a magazinului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.