Consiliul de Administraţie al transportatorului aerian naţional Tarom a revocat-o pe Mădălina Mezei din postul de director general, la numai câteva zile după ce i se prelungise mandatul cu două luni, potrivit informaţiilor obţinute de News.ro. Ea a scris pe contul său de Facebook că este fericită că nu a afectat viitorul companiei prin decizii iresponsabile şi afirmă că speră ca echipa Tarom "să scoată compania din turbulenţă".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aceasta a fost numită la conducerea Tarom în luna iunie a acestui an, ea lucrând doar la compania de stat încă din 1997.

"Aşa cum am declarat la preluarea mandatului, cred cu tarie în viitorul Tarom şi în angajaţii companiei. Avem oameni minunaţi, verticali şi pregătiţi să continue drumul indiferent de vreme. Misiunea Tarom este de a se ridica mereu deasupra norilor. Numai în echipă, Tarom va triumfa. Despre mine personal pot spune că am încercat un exerciţiu de transparenţă şi onestitate şi am îndrăznit să cred în viitor. La final de mandat sunt fericită că nu am afectat viitorul companiei prin decizii iresponsabile şi sper ca echipa Tarom să scoată compania din turbulenţă. Am promis că voi reda demnitatea tuturor categoriilor profesionale, şi voi continua acest deziderat. Valorile umane, responsabilitatea şi perseverenţa îmi lumineaza drumul şi îmi definesc caracterul. Mi-am impus să nu mă schimb, am dorit doar să schimb în bine şi să las Tarom generaţiei viitoare. Cred în voi, cred în mine, cred în Tarom, iubesc Tarom! Uniţi vom merge mai departe", a scris Mădălina Mezei pe Facebook.

Între august 2006 şi iulie 2007 a fost manager de rută pe zona America şi Orient al Tarom, la sediul central, iar între noiembrie 2001 şi iulie 2006 a fost Station Manager Bruxelles, tot pentru Tarom.

În perioada 1997 - 2001 a lucrat ca economist al companiei.

Mezei a absolvit Academia de Studii Economice şi are un Master în Management European, Marketing, Strategie, Finanţe la ULB -Solvay Business School, Bruxelles, Belgia.

Tarom a transportat în 2018 circa 2,9 milioane de pasageri, cei mai mulţi pasageri din ultimul deceniu.

În anul 2018, Tarom a avut pierderi de 182,8 milioane lei. Societatea are aproape 2.000 de angajaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.