Preşedintele ANAF, Lucian Heiuş, a anunţat că a avut, marţi, cu directorii din subordine din întreaga ţară o videoconferinţă pentru a stabili acţiunile care se vor face în următoarele trei săptămâni pentru a se reuşi încasarea cât mai multor bani la buget. ”Zi de zi nu ne dorim altceva decât să încasăm mai mult şi să avem cât mai multă eficienţă în lupta împotriva evaziunii fiscale”, a afirmat Heiuş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vorbind de ajustarea cheltuielilor, noi, ca ANAF, în permanenţă urmărim şi aplicăm o metodă operativă de a optimiza colectarea”, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, preşedintele ANAF, Lucian Heiuş.

Acewstra a anunţat că a avut, marţi dimineaţă, o videoconferinţă cu directorii din judeţe.

”Am stabilit clar ce se va face în următoarele trei săptămâni pentru a reuşi să încasăm cât mai mult”, a precizat Heiuş, explicând, de asemenea, că în prima săptămână din aprilie statul a rambursat peste 3,3 miliarde de lei TVA.

”Ni se pare normal ca, dacă solicităm agenţilor să-şi achite la timp obligaţiile, la fel, şi dacă statul datorează TVA acesta să fie plătit (...) Zi de zi nu ne dorim altceva decât să încasăm mai mult şi să avem cât mai multă eficienţă în lupta împotriva evaziunii fiscale”, a mai afirmat şeful ANAF.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.