Guvernul va discuta, în şedinţa de miercuri, proiectele de legi care vizeaă educaţia, dar şi plafonarea preţurilor la RCA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ligia Deca: În analiza Guvernului intră astăzi două proiecte de legi care vor schimba fundamental, în bine, sistemul de învăţământ din România / Ciucă: Sper ca nu mai târziu de şedinţa din 23 martie să se aprobe la nivelul Guvernului legile educaţiei

Şedinţa de Guvern este programată, miercuri, la ora 14.00.

Potrivit agendei oficiale a şedinţei, transmisă, marţi seară, de Executiv, primul punct al ordinii de zi este discutarea legilor educaţiei.

Execuvitul va discuta Proiectul de Lege privind învăţământul preuniversitar şi Proiectul de Lege privind învăţământul superior. Cele două acte normative au fost supuse dezbaterii publice şi au suscitat numeroase discuţii în rândul coaliţiei.

Proiectele au intrat în circuitul guvernamental în 9 martie.

De asemenea, Guvernul va discuta proiectul Hotărârii care va plafona preţurile RCA pentru următoarele şase luni. Documentul, într-o altă variantă, a fost retras vinerea trecută din şedinţa de Guvern, pentru a se reevenmi asupra unor prevederi.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.