JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, va inaugura joi două magazine noi, unul în Bucureşti şi unul în Timişoara, şi va ajunge la 84 de unităţi în România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Compania nu precizează care este valoarea totală a investiţiei. JYSK are o strategie prin care închiriază spaţii de la dezvoltatori, fără a construi de la zero magazinele.

Noul magazin JYSK din sectorul 3 este în locul unui fost magazin Lidl şi are o suprafaţă totală de 1.580 metri pătraţi. În Bucureşti, compania JYSK mai are opt magazine, iar în apropierea Capitalei a deschis recent încă două unităţi, în Afumaţi şi Baloteşti.

Magazinul deschis în Timişoara are o suprafaţă totală de 1.400 mp şi va fi cel de-al treilea magazin JYSK din oraş.

“Pe 20 februarie adăugăm două magazine noi în portofoliul JYSK. În Bucureşti, magazinul are o poziţionare foarte bună, în locul fostului magazin Lidl, fiind uşor de accesat de clienţii din cartierele Dristor şi Titan şi nu numai. În Timişoara, aveam până acum magazine nordul şi în sudul oraşului, iar acum ne extindem într-o zonă nouă, Buziaş”, a declarat Iraida Paiuc, sales and marketing manager JYSK România şi Bulgaria. 

JYSK are în plan să ajungă la 150 de magazine în România.

“Planurile noastre de expansiune nu se opresc aici. Tinta noastra este să avem 150 de magazine în România, să fim prezenţi în toate oraşele cu peste 20.000 de locuitori. Ne dorim să deschidem cât mai multe magazine într-un timp cât mai scurt, din păcate însă stocul de spaţii de retail disponibile este insuficient. Pentru magazinele noastre căutăm spaţii moderne, de aproximativ 1.350 mp, dar ne este din ce în ce mai greu să găsim spaţii potrivite conceptului nostru, mai ales în oraşe mari, precum Bucureşti şi Timişoara”, spune Hristu Geoge, Development Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 52 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2.800 de magazine. 

Retailerul danez de mobilă şi decoraţiuni interioare JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.