O instanţă federală de apel din Statele Unite a interzis din nou Apple să vândă ceasuri cu senzori pentru măsurarea oxigenului din sânge, începând de joi, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Interdicţia ar putea complica operaţiunile Apple şi ar putea afecta vânzările sale.

Decizia este o lovitură pentru Apple, care a fost forţată anterior să elimine cele mai recente dispozitive Apple Watches din magazinele sale din SUA, pentru câteva zile, în decembrie.

Apple ar putea fi forţată să elimine o funcţie a senzorului pentru oxigenul din sânge de pe cele mai recente modele de dispozitive ale sale, pentru a menţine ceasurile inteligente pe piaţa din SUA.

Curtea de Apel pentru Circuitul Federal din SUA a respins o moţiune a Apple şi a ridicat o suspendare provizorie care a permis anterior reluarea vânzărilor de Apple Watch 9.

”Nu ajungem la nicio concluzie cu privire la fondul recursului”, a spus instanţa.

Interdicţia provine dintr-o dispută de proprietate intelectuală cu Masimo, o companie producătoare de de dispozitive medicale.

În octombrie, Comisia pentru Comerţ Internaţional a constatat că senzorii pentru oxigenul din sânge ai Apple au încălcat proprietatea intelectuală a lui Masimo.

Masimo a susţinut că Apple i-a angajat pe câţiva dintre directorii săi de top şi ş-a copiat tehnologia după ce a refuzat un parteneriat.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.