După ce săptămâna trecută, la Barcelona, au fost lansate mai multe smartphone-uri de către principalii jucători de pe piaţă, redactorii de la Business Insider au realizat un top al celor mai bune telefoane inteligente ale momentului. Clasamentul este condus, aşa cum era de aşteptat, de telefoanele iPhone şi Samsung, dar pe primele poziţii se află şi modele la care mulţi nu s-ar fi aşteptat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Topul celor mai bune 20 de smartphone-uri ale momentului:

Locul 20 -  BlackBerry Passport

Prezenţa telefonului BlackBerry Passport în top poate fi neaşteptată, dar o mulţime de fani BlackBerry par să-l iubească. Telefonul are o tastatură fizică foarte frumoasă, iar caracteristica cheie este designul unic, pătrat.

Locul 19 - BlackBerry Classic

BlackBerry Classic satisface toate cerinţele fanilor primelor modele lansate de canadieni, dar aduce în plus un touchscreen de înaltă calitate şi o tastatură fizică excelentă.

Locul 18 - Microsoft Lumia 950

Singurul smartphone lansat până acum de Windows care merită, potrivit specialiştilor, să fie achiziţionat de cineva care îşi doreşte un telefon bun este Microsoft Lumia 950. Deşi reacţiile de la lansare nu au fost cele mai bune, acest telefon oferă avantaje celor care sunt ”dependenţi” de aplicaţiile Microsoft. La telefon se pot conecta tastatură, mouse şi monitor, oferind în acest fel o versiune mai simplă a unui Windows.

Locul 17  - BlackBerry Priv 

BlackBerry Priv este un pas uriaş făcut de canadieni, renunţând pentru prima data la sistemul propriu de operare şi instalând pe telefon Android. Cu toate că la prima vedere poate părea un smartphone Android obişnuit, Priv are încorporată tastatură fizică glisantă. Acest smartphone este un dispozitiv minunat pentru persoanele care îşi doresc o tastatură fizică, dar în acelaşi timp vor acces la serviciile din Gooogle APP, care până acum nu erau disponibile pe alte telefoane BlackBerry.

Locul 16 – The OnePlus X

OnePlus X este o opţiune foarte bună pentru cineva care îşi doreşte un Android ieftin, dar cu calităţi tehnice bune. Acest telefon are un design plăcut şi specificaţii tehnice destul de bune, iar preţul său este mai mult decât atractiv.

Locul 15 – Moto G

Pentru cei care sunt în căutarea unui telefon bun, la un preţ scăzut, Moto G de la Motorola este o variantă demnă de luat în calcul. Poate că nu e cel mai puternic smartphone, dar va fi destul de bun pentru orice ar vrea un utilizator să facă cu el, iar în ceea ce priveşte preţul, este greu de găsit unul mai bun.

Locul 14 – HTC One A9

Ultimul smartphone sport lansat de HTC seamănă la exterior foarte bine cu un iPhone, dar funcţionează cu Android. Dispozitivul beneficiază de un hardware performant şi a adus mici modificări sistemului de operare.

Locul 13  - HTC One M9

Cel mai nou telefon de la HTC are un design deosebit, dar în rest nu are nimic special faţă de alte smartphone-uri lansate în aceeaşi perioadă cu el. Specialiştii susţin că are lipsuri importante în ceea ce priveşte partea de securitate, neavând sistem de plăţi mobile şi senzor de amprentă digitală. HTC urmează să lanseze în cursul lunii martie noul One M10, de la care se aşteaptă să fie superior precursorilor săi.

Locul 12 – iPhone 6 Plus

The iPhone 6 Plus este în continuare unul dintre cele mai bune telefoane de dimensiuni mari. Iar prin achiziţionarea unui telefon de anul trecut poţi obţine aceleaşi beneficii ca în cazul noului iPhone 6S, dar economiseşti mai bine de 100 de dolari.

Locul 11 – iPhone 6

iPhone 6 are mai bine de un an de când a fost lansat pe piaţă, dar este considerat în continuare o opţiune foarte bună, mai ales în cazul celor care doresc un smartphone performant, dar vor să şi economisească bani.

Locul 10 – OnePlus 2

Acest telefon este o alegere excelentă în cazul celor care îşi doresc un smarthphone foarte bine făcut cu specificaţii premium, dar care să nu coste prea mult. Dispozitivul este făcut de o companie chineză aflată la început şi poate fi achiziţionat doar prin comandă online, iar numărul de exemplare este limitat.

Locul 9 – Moto X Pure Edition

Telefonul lansat anul acesta de Motorola a fost o surpriză pentru toată lumea. Smartphone-ul rulează una dintre cele mai pure versiuni de Android, modificările reducându-se la câteva aplicaţii specifice companiei şi nu sunt deloc deranjante.

Locul 8 - Galaxy Note 5

Acest model este unul dintre cele mai apreciate telefoane cu ecran uriaş lansate vreodată. La fel ca şi celelalte Note de la Samsung, acesta are un ecran foarte mare, vibrant care oferă posibilitatea luării de notiţe. Este de apreciat şi noul design metalizat.

Locul 7 – LG G5

Smartphone-ul LG G5 are un design metalic extrem de apreciat. O calitate a acestuia este faptul că permite înlocuirea bateriei cu una nouă  oferind în acest fel un plus de autonomie. Partea de jos detaşabilă poate fi, de asemenea, schimbată cu "module" care oferă noi funcţii cum ar fi o priză pentru aparatul de fotografiat, un cadran de zoom şi un buton de declanşare pentru un control mai bun. Mai mult, acest telefon are lentile duale la camera foto ceea ce oferă o versatilitate nemaiîntâlnită când vine vorba de realizarea de fotografii.

Locul 6 – Samsung Galaxy S7

La Galaxy S7, Samsung a reintrodus o serie de caracteristici care au fost eliminate de la modelul S6. Astfel noul smartphone este rezistent la apă, are un slot pentru card microSD şi senzor de amprentă digitală rapidă. Telefoanele vor fi disponibile începând cu 11 martie, iar cei care au făcut precomandă vor primi şi o cască Gear VR cadou.

Locul 5 – Galaxy S7 Edge

Spre deosebire de fratele său lansat în acelaşi timp, Galaxy S7 Edge are un display mai mare, de 5,5 inchi şi o baterie cu o autonomie mai mare. În rest, beneficiază de aceleaşi caracteristici ca şi S7.

Locul 4-  Nexus 5X

Nexus 5X este cea mai emblematică iniţiativă a Google şi specialiştii îl descriu ca fiind unul dintre cele mai bune telefoane pe care le poţi cumpăra astăzi. Singurii rivali reali pe piaţă sunt Nexus 6P şi iPhone. Astfel că pentru cei care nu îşi doresc un iPhone, dar vor cel mai bun Android de pe piaţă, Nexus 5X nu va dezamăgi.

Locul 3 – Nexus 6P

Realizat de Huawei, acest telefon este ceva mai mare decât fratele său, Nexus 5X, iar preţul este cu aproximativ 100 de dolari mai mare. Chinezii de la Huawei au făcut o treabă excelentă în cazul acestui model, iar cunoscătorii spun că este cel mai bun Android de pe piaţă în martie 2016.

Locul 2 – iPhone 6S Plus

Noul iPhone 6S Plus este cel mai bun telefon cu ecran mare. Deşi arată la fel ca modelul anterior are unele specificaţii noi care îl fac extrem de atractiv, aşa cum este 3D Touch, o opţiune care detectează cât de tare apeşi în jos pe ecran şi deschide un nou strat de control pentru aplicaţii.

Loul 1 – iPhone 6S

iPhone 6S este, potrivit Business Insider, cel mai bun telefon inteligent care poate fi cumpărat la ora actuală. Pe lângă hardware-ul performant şi designul foarte frumos, proprietarii de iPhone 6S au garantate întotdeauna cele mai bune aplicaţii de la terţi dezvoltatori şi actualizări de software de încredere cu cele mai recente şi mai bune caracteristici de la Apple. Nici un alt dispozitiv poate oferi acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.