Ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, a declarat marţi, după o întâlnire cu preşedintele PSD, Liviu Dragnea, că poziţia sa nu este ameninţată şi consideră că şi-a făcut datoria, în condiţiile în care România are stabilitate macroeconomică. Ministrul participă marţi, în Comisia economică din Senat, la o dezbatere pe tema Declaraţiei 600.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că, în 31 ianuarie, Guvernul va aproba o ordonanţă de urgenţă pentru amânarea termenului de depunere a Declaraţiei 600 până la 1 martie.

Dragnea a spus că decizia s-a luat într-o întâlnire a coaliţiei cu premierul desemnat Viorica Dăncilă şi cu ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa.

Mişa a avut marţi o întâlnire cu Liviu Dragnea, în care cei doi au discutat în principal pe marginea Declaraţiei 600. Întrebat dacă există probleme în legătură cu rămânerea sa în fruntea ministerului, Mişa a negat.

”Nu văd nicio problemă. Consider că am făcut tot ce trebuia să fac, mi-am făcut datoria. Indicatorii macroeconomici bănuiesc că i-aţi urmărit, suntem bine. (...) Sunt deficitul structural, deficitul ESA (...) Există stabilitate macroeconomică (...)”, a afirmat Mişa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.