Inspectorii Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală, din cadrul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală (ANAF), au continuat acţiunile de control desfăşurate la nivel naţional pentru a creşte gradul de fiscalizare a încasărilor şi au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare totală de peste 1,6 milioane lei, a anunţat vineri instituţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În cadrul acţiunii, inspectorii au mai verificat 408 contribuabili care activează în domeniul alimentaţiei publice.

Inspectorii antifraudă au aplicat 36 avertismente şi 360 amenzi contravenţionale în valoare totală de 1,49 milioane lei şi au dispus confiscarea de venituri nejustificate şi bunuri în valoare totală de 124.655 lei.

ANAF a anunţat că acţiunea de verificare a contribuabililor care desfăşoară activitate în domeniul alimentaţiei publice, pentru a stimula creşterea gradului de conformare fiscală al acestora, va continua în perioada următoare.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.