Honda Motor recheamă 1,2 milioane de vehicule din Statele Unite, din cauza unei potenţiale probleme cu imaginea camerei retrovizoare, a anunţat vineri Administraţia Naţională pentru Siguranţa Traficului pe Autostrăzi (NHTSA), transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Rechemarea acoperă unele vehicule Odyssey din perioada 2018-2023, Pilot 2019-2022 şi Passport 2019-2023.

Din cauza unui conector de cablu coaxial de comunicare defect, este posibil ca imaginea camerei retrovizoare să nu apară pe afişaj.

Honda a extins anterior garanţia la vehiculele afectate de problemă, în 2021.

Producătorul auto a declarat într-o declaraţie la NHTSA că a primit 273.870 de cereri de garanţie legate de problemă, în perioada mai 2017 şi luna iunie a acestui an, şi nicio raportare de producerea unor răniri sau decese legate de această problemă.

Dealerii vor instala un cablaj îmbunătăţit între conexiunile audio existente ale afişajului şi terminalul vehiculului şi un capac de îndreptare peste conectorul cablului vehiculului, pentru a conecta corect unitatea de afişare audio.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.