Dezvoltatorul imobiliar Impact Developer & Contractor a anunţat marţi proiectul rezidenţial Luxuria Domenii Residence, care va fi situat în zona de nord a capitalei, între Bulevardul Expoziţiei şi strada Aviator Popişteanu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Proiectul, adresat segmentului premium, va fi dezvoltat pe un teren de 22.500 mp, situat într-o zonă a Capitalei cunoscută drept ”viitorul pol al clădirilor de birouri”. Achiziţia terenului a costat grupul Impact circa 12,5 milioane euro, iar investiţia totală se ridică la aproximmativ 68 milioane euro, potrivit companiei.

Luxuria Domenii Residence este proiectat de la început pentru a se încadra în clasa energetică A şi în categoria de „clădiri verzi”, potrivit Impact.

”De asemenea, nu numai că Luxuria este amplasată într-o zonă preponderent verde, aproape de parcurile Herăstrău, Bazilescu sau Kiseleff, dar chiar în interiorul ansamblului vom dezvolta un parc natural privat, întins pe o suprafaţă de 2.500 mp, ce va include zece grădini tematice. Acest parc împreună cu toate celelalte zone verzi amenajate, de relaxare, fântâni şi locurile de joacă din cartier vor ocupa peste 40% din suprafaţa pe care se dezvoltă ansamblul’’, a declarat directorul general al Impact Developer & Contractor, Bartosz Puzdrowski.

Lucrările pentru prima fază a ansamblului vor fi demarate în luna ianuarie 2018, iar primele patru imobile vor fi finalizate în iulie 2019, urmând ca întregul ansamblu să fie finalizat în iunie 2020, potrivit companiei. Ansamblul va cuprinde 9 blocuri cu 630 de apartamente de tip studio, cu două, trei şi patru camere, precum şi duplexuri cu trei sau patru camere.

Studiourile au o suprafaţă de 54 mp, iar un apartament cu 4 camere poate ajunge şi la 230 mp, la care se adaugă terase cu suprafeţe între 8 mp şi 28 mp.

Complexul va fi prevăzut cu peste 700 de locuri de parcare subterane pentru rezidenţi, precum şi locuri de parcare supraterane destinate vizitatorilor. Ansamblul va oferi rezidenţilor şi facilităţi precum săli de fitness, lounge, recepţie centrală cu servicii 24/7, pază permanentă, centrală proprie de securitate şi servere de monitorizare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.