Gigantul chinez al internetului Tencent Holdings discută o investiţie de 200 de milioane de dolari în Warner Music Group, înainte de oferta publică iniţială a companiei de înregistrări, potrivit unui articol publicat vineri de Wall Street Journal, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Warner Music lucrează pentru a atrage instituţii care, alături de Tencent, ar servi drept investitori ancoră, contribuind cu un total de peste 1 miliard de dolari la obiectivul de a atrage până la 1,8 miliarde de dolari, au declarat persoane apropiate situaţiei, citate de publicaţie.

Listarea celei de-a treia mari companii de înregistrări din lume, casa unor artişti precum Cardi B, Ed Sheeran şi Bruno Mars, ar putea să realizeze cea mai mare ofertă publică iniţială care a avut loc până acum în 2020.

Warner Music a amânat în martie oferta publică iniţială, din cauza impactului avut de pandemia de COVID-19 asupra pieţelor de capital

Compania ar urma să stabilească preţul ofertei publice iniţiale pe 2 iulie, iar acţiunile vor debuta la bursa Nasdaq.

Reprezentanţii Tencent nu au fost disponibili pentru comentarii, iar cei ai Warner Music au refuzat să comenteze.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.