Groupe Renault Romania, unul dintre cei mai mari angajatori din România, parte a alianţei Renault Nissan Mitsubishi, a anunţat joi că peste 250 de posturi sunt disponibile la târgul Angajatori de Top (ADT) din perioada 26-27 octombrie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În plus, prin programul de stagii al grupului, Drive Your Future, 300 de studenţi şi masteranzi pot face internship în companie. În funcţie de postul vizat, cei interesaţi pot avea experienţa unui prim interviu cu specialişti ai companiei chiar în stand.

”Cele peste 250 de posturi vizează profiluri pentru activităţile de R&D, Fabricaţie, IT, Logistică, Achiziţii, Calitate, Marketing, Financiar, Shared Services. Posturile sunt disponibile în Bucureşti, Titu şi Mioveni”, se arată în comunicat.

Oferta de posturi este disponibilă pe website-ul companiei, pe pagina de Facebook Cariere Groupe Renault Romania, pe Linkedin, dar şi pe site-urile specializate în recrutare.

În plus, cei care vor să aibă parte de experienţa unei aplicaţii de tip VR RACE în stand - o imersiune prin intermediul tehnologiei, se pot urca la bordul unui vehicul Renault, simulând din scaunul de şofer o deplasare. Totodată, VR RACE oferă posibilitatea de a descoperi gamele de maşini ale mărcilor Dacia şi Renault, potrivit companiei.

Începând din 2019, angajaţii din Bucureşti vor beneficia de un sediu unic complet nou, Renault Bucharest Connected, a anunţat compania.

”Început în 2017, sediul unic al angajaţilor din Bucureşti va fi inaugurat în a doua jumătate a anului 2019. Gândit ca un proiect de management, noul sediu va aduce împreună toate echipele Groupe Renault România din Bucureşti care îşi desfăşoară în prezent activităţile în amplasamente diferite”, se arată în comunicat.

Sediul este construit pe o suprafaţă de 47.000 metri pătraţi şi este situat în zona de Vest a capitalei. Acesta va include un showroom pentru automobilele Groupe Renault, 1 000 de locuri de par­care, un amfiteatru cu o capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, un restaurant şi un cabinet medical.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.