Google, parte a grupului Alphabet, a convenit achiziţia clădirii Chelsea Market din New York City, cunoscută pentru restaurantele şi spaţiile sale comerciale, pentru peste 2 miliarde de dolari, potrivit unor persoane apropiate situaţiei, citate de Real Deal, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Operatorul celui mai utilizat motor de căutare din lume este deja cel mai mare chiriaş al clădirii respective, ocupând o suprafaţă de aproximativ 37.160 de metri pătraţi. Google cumpără clădirea de la firma de investiţii în sectorul imobiliar  Jamestown, din Atlanta.

Planurile Google legate de clădire nu sunt clare, dar va menţine probabil actualul profil al componentei comerciale a acesteia.

Reprezentanţii Alphabet nu au putut fi contactaţi pentru comentarii.

Clădirea cu o suprafaţă totală de circa 111.483 de metri pătraţi, situată pe 75 Ninth Avenue, include spaţii de birouri şi comerciale şi găzduieşte un restaurant popular şi chiriaşi precum Liga Majoră de Baseball, canalul de ştiri New York 1 şi Food Network.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.