Dezvoltatorul şi investitorul imobiliar Globalworth, liderul pieţei de clădiri de birouri din România şi Polonia, a anunţat, marţi, că a semnat la începutul acestui an un contract de închiriere cu DS Smith pentru spaţiul disponibil în al doilea parc logistic al său din Timişoara, proiect aflat în portofoliul sub-brandului Globalworth Industrial.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

DS Smith, liderul european în producţia de ambalaje, a decis să îşi reloce operaţiunile de Service Center din vestul ţării în proiectul din Timişoara, închiriind peste 6.000 mp de la compania imobiliară. Cu această nouă colaborare, gradul de ocupare în proiectele industriale finalizate până în acest moment sub umbrela Globalworth a ajuns la 100%.

”Parcul Industrial Timişoara II a început să fie dezvoltat după ce primul astfel de complex logistic din zona aparţinând grupului imobiliar, Timişoara Industrial Park I, a beneficiat de o cerere foarte mare din partea chiriaşilor. Timişoara Industrial Park II va fi construit în etape şi este conceput pentru a se potrivi unei varietăţi largi de branduri. Lucrările pentru acest proiect au început în octombrie 2018, iar prima clădire a fost finalizată anul trecut. Primul depozit din noul parc se întinde pe o suprafaţă de 17.700 mp şi găzduieşte deja compania NDB Logistică”, se arată în comunicat.

În total, la încheierea proiectului, parcul industrial va pune la dispoziţia chiriaşilor spaţii cu o suprafaţă de 170.000 mp. Pe langă caracteristicile tehnice, parcul este plasat în apropiere de Aeroportul Internaţional Timişoara, precum şi de punctele de trecere a frontierei către Ungaria şi Serbia. De asemenea, are acces atât către centura Timişoarei, cât şi către autostrada A1.

Timişoara Industrial Park II este situat în imediata apropiere a primului parc industrial dezvoltat de Globalworth în Timişoara, şi anume Timişoara Industrial Park I. Acesta este în prezent închiriat integral către companii precum Valeo, Continental, Honeywell, Coca-Cola şi Litens. Timişoara Industrial Park Valeo a obţinut recent certificarea verde BREEAM Very Good pentru Asset Performance şi Building Management.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.