Samsung a prezentat cea de-a patra versiune a seriei de smartphone-uri pliabile Galaxy Z Flip, care nu aduce foarte multe upgrade-uri, dar reuşeşte să îmbunătăţească anumite aspecte ale versiunii de anul trecut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spre deosebire de Fold 4, Flip 4 reprezintă o opţiune mai accesibilă, datorită preţului mai mic. Acesta poate părea şi mai familiar utilizatorilor care au avut posibilitatea să folosească telefoane cu clapetă, având un mecanism de pliere similar.

Noutăţile pe care le aduce Galaxy Z Flip 4 sunt şi mai puţine decât în cazul lui fold 4. Cea mai importantă este trecerea de la o baterie de 3.300mAh, la una de 3.700mAh. Creşterea capacităţii bateriei a fost o mutare obligatorie pentru Samsung, după ce Flip 3 a suferit de o autonomie foarte mică.

Noul terminal este şi mai mic cu câţiva milimetri, măsurând acum 84.9 x 71.9 x 17.1 mm.

Galaxy Z Flip 4 are un ecran principal de 6,7 inch (2640 x 1080 pixeli, 120Hz refresh) şi unul extern, pentu notificări, de 1,9 inch.

Există acelaşi chipset Snapdragon 8+ Gen 1 ca şi în cazul modelului Fold 4, însă, memoria se opreşte la 8GB, iar spaţiul de stocare este de 128/256/512GB.

Sistemul foto este compus dintr-o camera principală şi una ultrawide, ambele de ​​12MP. Deosebirea principală faţă de modelul anterior vizează senzorul, care este mai mare acum. Acesta măsoară 1,8µm, în loc de 1,4µm (un senzor mai mare contribuie la realizarea unor fotografii mai bune).

Galaxy Z Flip 4 va ajunge în magazine pe 26 august şi va costa de la 1.000 de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.