Carmen Adamescu, fosta soţie a lui Dan Adamescu, decedat la începutul acestui an, a fost revocată de la conducerea Unirea Shopping Center, care administrează magazinul Unirea din centrul Capitalei. În locul acesteia a fost instalat Alexander Adamescu, fiul lui Dan Adamescu, care îşi dispută controlul averii cu Carmen Adamescu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 Revocarea acesteia a fost anunţată la bursă, unde compania este listată, notează Profit.ro.

Magazinul Unirea este una dintre cele mai profitabile afaceri ale familiei Adamescu.

Cel mai mare business al lui Adamescu, compania Astra Asigurări, se află în prezent în lichidare, după ce a fost declarat falimentul.

În vara anului trecut, acţionarul majoritar al Unirea Shopping Center, compania The Nova Group controlată de Dan Adamescu, transmitea că preşedintele Consiliului de Administraţie de la magazinul Unirea, Carmen Adamescu, refuză în mod deliberat să convoace Adunarea Generală a Acţionarilor şi să publice rezultatele financiare ale societăţii, sugerând că fosta soţie vrea să preia ostil magazinul.

Unirea Shopping Center a fost inclusă atunci pe lista specială de observare a Bursei de Valori Bucureşti.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.