Ford Motor a anunţat luni că produce măşti faciale la o fabrică din Michigan, pentru a-şi proteja angajaţii de pandemia de coronavirus şi vrea să obţină certificarea măştilor pentru utilizarea lor în scop medical, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Producătorul auto a anunţat că măştile sunt produse la fabrica de sisteme de transmisie Van Dyke, din Sterling Heights, Michigan, fiind dezvoltate în colaborare cu sindicatul United Auto Workers.

Ford a mai anunţat că lucrează cu furnizorul Joyson Safety Systems pentru fabricarea de salopete refolosibile, din materiale destinate airbagurilor.

Al doilea mare producător auto american a anunţat anterior că va fabrica dispozitive de purificare a aerului, prin consultare cu compania 3M. Ford a anunţat luni că producţia acestor dispozitive va începe marţi, la o fabrică de lângă Flat Rock, Michigan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.