Acţionarii Fondului Proprietatea au aprobat, în adunarea generală de marţi, reducerea capitalului social subscris al FP cu aproape 2%, de la 4,854 miliarde lei la 4,771 miliarde lei, prin anularea unui număr de 158,5 milioane acţiuni proprii achiziţionate de Fondul Proprietatea în cadrul celui de-al şaptelea şi de-al optulea program de răscumpărare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”După reducerea capitalului social, capitalul social subscris al Fondul Proprietatea va avea valoarea de 4.771.610.196 lei, fiind împărţit în 9.176.173.454 acţiuni, având o valoare nominală de 0,52 lei/acţiune”, arată un comunicat transmis marţi Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

De asemenea, acţionarii FP au mai aprobat şi reînnoirea mandatului de administrator deţinut de Franklin Templeton pentru o durata de încă doi ani începând cu 1 aprilie 2018.

Franklin Templeton International Services S.À R.L. şi Fondul Proprietatea vor trebui să încheie până la data de 1 martie 2018 un contract de administrare ce acoperă noul mandat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.