Fondul de investiţii Aurelius Group discută preluarea reţelei de magazine pentru produse de înfrumuseţare The Body Shop, care a fost scos la vânzare de proprietarul brazilian Natura & Co, a declarat pentru Reuters o sursă familiarizată cu discuţiile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă se va finaliza, tranzacţia ar urma să evalueze The Body Shop la un preţ mai mic decât cele 400-500 de milioane de lire sterline (485,20 milioane de dolari – 606,50 milioane de dolari) sugerate în unele articole din presă, a declarat sursa, care nu a dorit să fie identificată.

Producătorul brazilian de produse cosmetice Natura a declarat în august că consiliul său de administraţie a autorizat compania să caute ”alternative strategice” pentru filiala sa The Body Shop, inclusiv o potenţială vânzare a afacerii.

Natura a cumpărat The Body Shop de la L'Oreal, în 2017.

Natura şi Aurelius au refuzat să comenteze, în timp ce The Body Shop nu a răspuns imediat solicitărilor de comentarii.

Discuţiile au fost publicate pentru prima dată de Sky News.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.