Ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, afirmă că datele prezentate de Comisia Europeană confirmă scenariul pe care l-a prezentat, respectiv, revenirea rapidă a economiei. ”Vă garantez că vom aplica cele mai bune măsuri pentru a reduce semnificativ contracţia economică”, a transmis Cîţu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Comisia Europeana confirmă scenariul de baza cu care lucrez - revenire în V a economiei! Astfel, CE confirma că măsurile luate de guvernul PNL până acum sunt foarte bune şi vor duce la o revenire rapidă a economiei. Exact aşa cum am estimat”, a adcris, duminică, pe Facebook, Florin Cîţu.

Ministrul Finanţelor afirmă că se iau toate msurile necesare pentru a reduce impactul crizei asupra economiei.

”Trecem prin cea mai mare criza economică, dar luăm cele mai bune măsuri pentru a-i atenua efectele. Vă garantez că vom aplica cele mai bune măsuri pentru a reduce semnificativ contracţia economică estimată pentru 2020”, a mai scris Cîţu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.