Fiat Chrysler va rechema în service 1,48 de milioane de camionete Ram, din cauza riscului ca vehiculele să se deplaseze singure atunci când sunt în parcare, a anunţat vineri compania, transmite Bloomberg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Atunci când şoferul stă în maşină cu piciorul pe frână o perioadă lungă de timp, în timp ce staţionează, există riscul să se defecteze o componentă de transmisie. În acest caz, vehiculul poate să se deplaseze singur în timp ce se află singur în parcare, potrivit companiei.

Fiat Chrysler a anunţat într-un comunicat că au avut loc şapte răniri şi un mic număr de accidente care ar putea fi asociate cu această defecţiune.

Rechemarea include versiuni ale camionetelor Ram care sunt modele ale anilor 2009-2017.

”Ca întotdeauna, cerem clienţilor să folosească frâna de mână. Şi să se asigure că nu lasă copiii nesupravegheaţi”, a afirmat în comunicat directorul pentru complianţă în domeniul siguranţei, Tom McCarthy.

Rechemarea exclude camionetele Ram construite în anul calendaristic 2017.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.