Facebook, Instagram şi Messager au avut din nou probleme, miercuri, în SUA, Marea Britanie şi părţi din Europa şi Asia, utilizatorii neputând să îşi accezese conturile, la două săptămână după ce platformele nu au putut fi folosite din cauza ”unei probleme interne”, relatează Daily Mail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Întreruperea serviciilor a apărut în jurul orei 10:45 ET (17:45 ora României), lovind SUA, Marea Britanie, părţi din Europa şi Asia, şi alte naţiuni fiind afectate.

DownDetector, un site care monitorizează perturbările online, a raportat probleme cu aplicaţiile, site-urile web şi utilizatorii care accesează conturile. Ceea ce a declanşat problema nu se ştie încă, dar au trecut 15 zile de când platformele de socializare au fost oprite din cauza unei probleme interne.

Pe Facebook, utilizatorii au văzut notificări că conturile lor au fost suspendate sau sesiunea lor a expirat şi li se cere să se autentifice din nou.

Problemele Messenger arată utilizatorilor ca fiind ”indisponibili prietenilor”.

În timp ce unii oameni au spus că pot trimite mesaje, destinatarii nu pot răspunde. Şi utilizatorii Instagram au raportat probleme cu comentariile, mesajele şi fluxul de ştiri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.