Erhan Savas a fost numit director general pentru producătorul de echipamente ABB în România, succedându-l pe Tomasz Wolanowski, care a petrecut şase ani în această funcţie, iar rolul său include şi poziţia de director local de business pentru afacerea de electrificare cu responsabilitate de supervizare şi pentru Republica Moldova.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Erhan Savas, cetăţean german de origine turcă, deţine un Master în management de la Universitatea din Mannheim, Germania. El s-a alăturat echipei ABB în anul 2008 ocupând diverse poziţii de mare responsabilitate la ABB în Germania şi Turcia, în domeniile dezvoltării afacerilor, managementul vânzărilor şi marketing, ultima poziţie deţinută fiind aceea de director de vânzări şi marketing pentru business-ul Electrificare în cadrul ABB din Turcia.

Grupul ABB este prezent în România de peste 90 de ani. Activitatea ABB în România include proiecte cheie în domeniul transportului şi distribuţiei energiei electrice, soluţii de robotizare (cu aplicaţii pentru sudură, vopsire, paletizare şi manipulare, inclusiv mentenanţa preventivă şi reactivă).

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

ABB operează în România prin cinci business-uri: Electrificare, Robotică şi Automatizări, Acţionări Electrice, Automatizare Industrială şi Reţele Energetice.

Activitatea ABB în domeniul Reţelelor Energetice (Power Grids) va fi cesionată către Hitachi în 2020. ABB operează în peste 100 de ţări având aproximativ 147.000 de angajaţi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.