La doi ani de la lansarea cardului de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank sub sigla Mastercard, peste 40.000 clienţi au ales acest card şi au fost recompensaţi cu 2,5 milioane de lei prin sistemul de puncte de loialitate, a anunţat, luni, retailerul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cardul de cumpărături eMAG de la Raiffeisen Bank permite clienţilor şi posibilitatea de a plăti şi în rate fără dobândă.

”De asemenea, fiecare plată cu cardul eMAG de la Raiffeisen Bank recompensează clienţii cu până la 10% înapoi din valoarea produselor, în puncte de loialitate eMAG, pe care pot să le folosească la achiziţiile ulterioare”, se arată în comunicat.

Majoritatea produselor plătite cu cardul în rate fără dobândă este reprezentată de cele folosite de întreaga familie, precum electrocasnice mari, televizoare, mobilier, aparate de aer condiţionat, produse pentru îngrijirea casei şi grădinărit. În topul produselor achitate în rate fără dobândă, se află şi produse de uz personal, precum telefoane mobile, laptopuri şi componente pentru PC.

”Rata de utilizare a punctelor de loialitate este de 78%, ceea ce ne arată că mecanismul este accesibil şi uşor de folosit. Deoarece ne dorim ca în următorul an să le oferim clienţilor noştri libertatea de a plăti produsele Apple în până la 24 de rate fără dobândă, am extins opţiunea de rate pentru toate produsele Apple”, a spus Mircea Balica, Payments Platform Manager eMAG.

Până acum, produsul care a generat cele mai multe puncte de loialitate a fost un televizor OLED Smart LG, care a recompensat clientul cu 1.050 de puncte.

”Cei 40.000 clienţi Raiffeisen Bank care au ales cardul de cumpărături eMAG lansat în 2017 confirmă faptul că a devenit unul dintre cele mai populare carduri cobrand din piaţă. Printr-o experienţă simplificată de achiziţie, reuşim să creştem portofoliul de carduri de cumpărături Raiffeisen Bank şi să fim în continuare lideri de piaţă cu peste 500.000 de carduri active. În plus, clienţii noştri pot plăti în magazine şi cu telefonul prin cardul de cumpărături eMAG, inclusiv în rate fară dobandă”, a declarat Costi Rantz, Product Manager Credit Cards Raiffeisen Bank.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.