Cel mai mare retailer online din România, eMAG, a anunţat, miercuri, că inaugurează la Piteşti, din 1 martie, primul showroom cu serviciul eMAG Express, care le permite clienţilor să ridice produsele direct de la raft, fără ajutorul unui consultant.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu o suprafaţă de 460 de metri pătraţi, noul showroom este amplasat în incinta Piteşti Retail Park. Directorul de retail al eMAG, Silviu Gugui, a subliniat că investiţia a venit în contextul unei dezvoltări accelerate a oraşului Piteşti.

”În premieră pentru modelul promovat în showroom-urile eMAG, introducem la Piteşti serviciul eMAG Express, menit să eficientizeze procesul de cumpărare prin scurtarea drumului de la raft la casa de marcat fără implicarea consultanţilor din magazin,” a spus Silviu Gugui.

Până acum, clienţii eMAG din Piteşti puteau ridica personal comenzile din punctul de livrare din oraş, sau de la oficiile poştale partenere. Serviciul eMAG Express, care le oferă clienţilor mai multă autonomie, este disponibil pentru electrocasnice mici, accesorii şi produse de îngrijire personală.

”În perioada 1-3 martie, clienţii au la dispoziţie reduceri suplimentare în showroom-ul eMAG din Piteşti, de până la 15%, pentru orice produs achiziţionat. Reducerea suplimentară se aplică la telefoanele Samsung, televizoare, laptopuri HP, produse de îngrijire personală, electrocasnice mari şi mici, climatizare şi sisteme de încălzire, bricolaj”, se arată în comunicat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.