În primele cinci zile de la startul Black Friday, 73% dintre comenzile plasate în ziua cu cele mai multe reduceri din an au fost expediate, iar 62% dintre acestea au ajuns deja la clienţi, a anunţat, marţi, eMAG.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În primele 48 de ore, 265 de tiruri cu produse au plecat din depozitul eMAG către hub-urile curierilor. Având în vedere planificarea făcută cu firmele de curierat şi Poşta Română, livrările s-au efectuat foarte bine anul acesta. Este, probabil, cea mai mare schimbare faţă de ediţiile anterioare ale Black Friday. Suntem încrezători că ne vom îndeplini promisiunea de a livra până pe 28 noiembrie. Astfel, creşte încrederea în comerţul online, salvezi timp şi bani comandând online”, a spus Alexandru Niculescu, director de operaţiuni eMAG.

Prima comandă a fost livrată chiar în ziua de Black Friday, înainte de ora 14:00. Primele trei comenzi au fost plasate din Sibiu, Bucureşti şi Iernut. Cea mai complexă comandă a fost compusă din produse din 31 de categorii diferite.

”În ceea ce priveşte metodele de livrare alese, surpriza au reprezentat-o lockerele easybox, care au ajuns la o adopţie de 16% în doar un an de la lansare. Comanda ridicată cel mai repede din lockerele easybox a petrecut doar 22 de minute în sertarele punctului de pick-up. Până în acest moment, peste 30% din comenzile livrate în easybox au fost ridicate în primele două ore de la încărcare”, se arată în comunicat.

Comanda livrată cel mai repede a fost plasată în primele minute de la start şi a ajuns la destinatar, prin curier, în Bucureşti, sectorul 2, la ora 13:41. eMAG şi firmele de curierat partenere - FAN Courier şi Sameday - au investit anul acesta peste 30 de milioane de euro în centre logistice, maşini, tehnologie şi în lockerele easybox.

Pe lângă livrarea prin intermediul curierilor, comenzile pot fi ridicate dintr-unul din cele 625 oficii ale Poştei Române, de la cele 250 de lockere easybox sau din showroom-urile eMAG. Având în vedere că livrările de Black Friday se vor finaliza până pe 28 noiembrie, companiile de curierat sunt pregatite pentru vârful din decembrie, luna cadourilor.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.