Elon Musk a spus într-o postare pe social media că lupta sa în cuşcă cu CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, va fi transmisă în direct pe platforma de socializare X, cunoscută anterior ca Twitter, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mogulii reţelelor de socializare s-au provocat unul pe altul într-un meci de arte marţiale mixte, în cuşcă, în Las Vegas, din iunie.

”Lupta Zuck v Musk va fi transmisă în direct pe X. Toate încasările vor merge către organizaţii de caritate pentru veterani”, a spus Musk într-o postare pe X, duminică dimineaţă, fără a oferi alte detalii.

Duminică mai devreme, Musk a spus pe X că ”ridică greutăţi pe tot parcursul zilei, se pregăteşte pentru luptă”, adăugând că nu a avut timp să se antreneze, aşa că aduce greutăţile la lucru.

Când un utilizator de pe X l-a întrebat pe Musk care este scopul luptei, Musk a răspuns spunând ”Este o formă civilizată de război. Bărbaţii iubesc războiul”.

Meta nu a răspuns la o solicitare a Reuters de a comenta postarea lui Musk.

Totul a început când Musk a afirmat într-o postare din 20 iunie că este ”pregătit pentru un meci în cuşcă” cu Zuckerberg, care este antrenat în jiujitsu.

O zi mai târziu, Zuckerberg, în vârstă de 39 de ani, care a postat imagini cu meciurile câştigate pe platforma Instagram a companiei sale, i-a cerut lui Musk, în vârstă de 51 de ani, să ”trimită locaţia” pentru lupta propusă, la care Musk a răspuns ”Vegas Octagon”, referindu-se la un centru de evenimente unde se desfăşoară meciuri de campionat de arte marţiale mixte (MMA).

Musk a spus apoi că va începe antrenamentul dacă lupta în cuşcă se va concretiza.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.