Elon Musk a declarat joi că ar fi bine ca Marea Britanie, Statele Unite şi China să fie aliniate cu privire la aspectele de siguranţă ale inteligenţei artificiale, la un eveniment cu premierul britanic Rishi Sunak, la Londra, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sunak l-a intervievat pe Musk pe o mică scenă, într-o cameră aurită de la Lancaster House, una dintre cele mai opulente locaţii din Londra, care este adesea folosită pentru evenimente diplomatice.

Musk a susţinut includerea Chinei în primul summit referitor la siguranţa inteligenţei artificiale, găzduit la Bletchley Park, Anglia, care în ultimele două zile a reunit companii şi naţiuni de top pentru a conveni paşii iniţiali cu privire la modul de gestionare a riscurilor modelelor de inteligenţă artificială de ultimă oră.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.