Alexandra Borislavschi şi-a încheiat mandatul de patru ani de director executiv guvernanţă corporativă şi M&A (fuziuni şi achiziţii - n.r.) în cadrul furnizorului şi distribuitorului de energie Electrica, a anunţat, luni, compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din august 2015, Alexandra Borislavschi a coordonat, în calitate de director executiv,  Direcţia Strategie şi Guvernanţă Corporativă, iar începând cu data de 1 mai 2017 a ocupat funcţia de director al Direcţiei Guvernanţă Corporativă şi M&A.

Alexandra s-a alăturat echipei Electrica în iunie 2013, ca director adjunct în Direcţia Economică şi Afaceri Corporatiste şi, din februarie 2014, a ocupat funcţia de Director de Guvernanţă şi Finanţe Corporative.

”Cel mai important proiect pe care l-a gestionat a fost oferta publică primară iniţială de 105% din capitalul social, în perioada octombrie 2013 - iulie 2014, care s-a încheiat cu succes prin listarea duală a Electrica pe Bursa de Valori Bucureşti şi pe London Stock Exchange, reprezentând cea mai mare ofertă publică din România până în acest moment”, arată compania într-un comunicat.

Grupul Electrica este unul din cei mai mari distribuitori şi furnizori de energie electrică din România şi activează şi în sectorul serviciilor energetice.

Grupul Electrica oferă servicii la circa 3,8 milioane de utilizatori în Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord, şi pe cuprinsul întregii ţări pe piaţa de funizare a energiei electrice şi pentru întreţinere şi servicii energetice.

Din iulie 2014, Electrica este o companie cu capital majoritar privat, listată pe bursele de valori din Bucureşti şi Londra. Electrica este singura companie românească listată din domeniul distribuţiei şi furnizării energiei electrice din România.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.