Dragoş Bucurenci se alătură de luni echipei de management a Philip Morris România (PMI) ca Director de Comunicare. În această calitate, va gestiona comunicarea companiei cu consumatorii şi cu presa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Numirea urmează reorganizarea globală, prin care a fost înfiinţată noua funcţie de comunicare, suplimentând structura deja existentă.

“Nu mi-am imaginat că voi ajunge vreodată să lucrez pentru o companie din industria tutunului, dar nici nu mi-am imaginat vreodată că o companie precum Philip Morris va avea curajul să parieze pe un viitor fără fum, în care ţigările vor fi înlocuite cu produse mai puţin nocive pentru fumătorii adulţi. Am fost alături de proiectul IQOS încă de la începutul lansării sale în România, în calitate de consultant de comunicare, şi cred că România, care a fost a patra ţară în care acest produs a fost lansat, are şansa de a se afla în epicentrul unei revoluţii globale. Atunci când Philip Morris România mi-a propus să schimb rolul de consultant cu acela de director de comunicare, am cumpănit îndelung şi am decis în cele din urmă să accept, pentru că îmi plac provocările şi pentru că eu chiar cred într-un viitor fără fum. Cred că împreună putem ajuta societatea românească să înţeleagă şi să accepte acest concept cu adevărat revoluţionar”, afirmă Bucurenci.

Dragoş Bucurenci este consultant şi trainer de comunicare, activist civic şi om de televiziune. Absolvent al programului de Master în Administrarea Afacerilor (MBA) al Stanford Graduate School of Business, certificat ca NLP Coach de Academy of Coaching and NLP şi trainer autorizat al Process Communication Model® în România, Dragoş a format peste două mii de manageri în public speaking, storytelling şi comunicare interpersonală prin compania pe care a fondat-o la întoarcerea de la Stanford, Khastalia. A fondat Şcoala de Comunicare, a fost consilier de comunicare al comisarului european pentru politici regionale, a construit ONG-urile de mediu Salvaţi Delta şi MaiMultVerde, iar în ultimii ani, în paralel cu Khastalia, a condus departamentul de dezvoltare al fundaţiei Hope and Homes for Children. În prezent, s-a retras din toate celelalte proiecte, urmând a se dedica din 1 iulie activităţii de la Philip Morris International.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.