Donald Trump va trebui să aştepte şase ore înainte de a-şi republica mesajele de pe platforma de socializare Truth Social pe alte platforme, a dezvăluit luni un document depus la autorităţile de reglementare, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Platforma a fost lansată cu misiunea de a înfrunta Big Tech, după ce fostul preşedinte al SUA a fost dat afară de pe Twitter, Facebook şi YouTube, pentru că ar fi incitat şi incitat la violenţă oamenii, în timpul revoltelor de la Capitoliu de pe 6 ianuarie 2021.

Miliardarul Elon Musk, care a convenit recent preluarea Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, a spus că va anula excluderea lui Trump de pe platformă, numind-o ”greşită din punct de vedere moral şi o prostie totală”.

Trump, care publica în medie 18 tweet-uri pe zi când era preşedinte, a spus că nu se va întoarce pe Twitter chiar dacă va fi reprimit.

El şi-a mărit numărul de mesaje pe noua platformă, pentru milioanele sale de urmăritori, după un început lent.

”Preşedintele Trump este, în general, obligat să facă orice postare mai întâi pe Truth Social şi este posibil să nu facă aceeaşi postare pe un alt site de socializare timp de 6 ore”, a declarat Digital World Acquisition, într-un document depus la autorităţile de reglementare.

DWAC, o companie de achiziţii cu scop special care va lista la bursă Trump Media & Technology Group (TMTG), compania mamă a Truth Social, a depus declaraţia la autorităţile de reglementare din SUA şi a afirmat că se aşteaptă să finalizeze tranzacţie în a doua jumătate a anului 2022. De asemenea, a mai spus că Trump este liber să semneze oferte pentru orice producţie video nouă, dar TMTG deţine dreptul de a recrea un program similar pentru serviciul video cu abonament TMTG+ şi va trebui să-l plătească pentru conţinut exclusiv pentru abonaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.