Fostul preşedinte american Donald Trump, suspendat de pe Twiteer, Facebook şi alte site-uri de socializare, în urma atacului care a avut loc pe 6 ianuarie împotriva Capitoliului Statelor Unite, intenţionează să lanseze propria sa platformă de socializare, în două sau trei luni, a declarat duminică unul dintre consilierii săi, la Fox News, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jason Miller, un purtător de cuvânt al campaniei electorale din 2020 a lui Trump, a declarat postului de televiziune că Trump va reveni în spaţiul mediei sociale cu o nouă platformă, proprie, care ”va redefini complet jocul”.

Miller nu a oferit alte detalii şi nu a fost disponibil vreun comentariu din parte reprezentanţilor companiei Trump Organization.

Twitter, Facebook şi alte platforme au fost în centrul atenţiei pentru modul în care gestionează conturile politicienilor şi ale oficialilor guvernamentali, după  ce au suspendat conturile lui Trump pentru incitarea la violenţă.

Facebook, care în ianuarie a suspendat contul lui Trump pe termen nedefinit, a solicitat unei comisii independente să decidă dacă această suspendare trebuie să fie menţinută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.