Divizia Janssen a grupului Johnson & Johnson, care a contribuit la dezvoltarea vaccinului său în doză unică împotriva Covid-19, va închide o mare parte din operaţiunile de cercetare şi dezvoltare a vaccinurilor din Ţările de Jos, a informat ziarul De Telegraaf, citat de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-un răspuns trimis miercuri prin e-mail, Johnson&Johnson a confirmat planurile de a părăsi unele dintre programele sale de cercetare şi dezvoltare a vaccinurilor, pe care a spus că le-a dezvăluit iniţial în rezultatele sale din trimestrul al doilea din 2023.

”De asemenea, evaluăm continuu amprenta noastră globală, inclusiv în Ţările de Jos, pentru a ne asigura că răspunde nevoilor noastre ştiinţifice actuale şi în evoluţie”, a spus Johnson&Johnson.

De Telegraaf a relatat că la operaţiunile Janssen din Olanda lucrează 2.500 de oameni, dintre care un sfert se află în secţia specializată în boli infecţioase şi vaccinuri. Nu este clar câte locuri de muncă sunt în pericol.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.