Disney începe o integrare a Hulu pe platforma sa de streaming Disney+, în încercarea de a grupa abonaţii, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansarea completă este aşteptată să aibă loc în martie 2024, a anunţat miercuri Disney.

Compania a oferit anterior un pachet de Disney+ şi Hulu, dar lansarea de miercuri face parte din integrarea celor două platforme.

Luna trecută, Disney a fost de acord să cumpere participaţia de o treime la Hulu care era deţinută de NBCUniversal, parte a grupului Comcast, a spus preşedintele direct-to-consumer al Disney, într-un comunicat.

”Dincolo de a debloca această experienţă pentru abonaţii noştri existenţi pentru pachet, speranţa noastră este să îi inspirăm pe abonaţii de sine stătători ai Disney+ şi Hulu să facă upgrade la pachet, odată ce vor vedea tot ce poate fi accesat.”

Cele două platforme de streaming diferă în ceea ce priveşte ofertele de conţinut, Disney+ fiind orientat către conţinut de familie, iar Hulu orientat mai mult către drame pentru adulţi şi TV fără scenariu.

Lansarea treptată a integrării le va oferi părinţilor şansa de a ajusta controlul parental înainte de lansarea completă în martie, a spus Disney.

Începutul integrării vine după ce o mulţime de alte pachete de streaming şi-au făcut loc pe piaţă. Potrivit unor informaţii de săptămâna trecută, Paramount şi Apple analizează oferirea unui pachet de aboamente pentru platformele lor de streaming.

Liderul streamingului Netflix şi Max, al Warner Bros. Discovery au format un parteneriat cu Verizon, care va oferi un pachet pentru cele două platforme.

Disney şi-a anunţat pentru prima dată pachetul Disney+, ESPN+ şi Hulu în 2019.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.