Serviciul de streaming al celor de la Disney, care se află doar câteva luni de lansare în România, a încheiat anul trecut cu aproape 130 de milioane de abonaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce a dobândit 11,8 milioane de noi abonaţi în ultimul trimestru din 2021, Disney+ a ajuns, la finele anului trecut, la 129,8 milioane de abonaţi plătitori, în creştere cu 37% faţă de anul anterior.Performanţa Disney+ a depăşit cu mult previziunile pentru T4 2021. Analiştii se aşteptau ca serviciul să adauge în jur de 7,3 milioane de abonaţi.

Pentru prima oară de când a fost lansat serviciul, Disney a oferit informaţii privind abonaţii şi pe regiuni. Astfel, Disney+ are 42,9 milioane de abonaţi în Statele Unite şi Canada, iar în restul lumii însumează 45,9 milioane de abonaţi.

Dacă pe continentul american creşterea a fost de numai 18%, în restul lumii Disney+ a crescut anul trecut cu 57%. Acest procent ar putea fi şi mai mare după extinderea de anul acesta.

Disney+ câştigă, în medie, 5,96 de dolari pe abonat la nivel global şi 6,68 de dolari pe abonat în SUA şi Canada. Disney+ Hotstar (brandul folosit în India) câştigă 1,03 dolari pe abonat.

Serviciul de streaming al celor de la Disney urmează să se lanseze în România cândva în cursul verii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.