Walt Disney Company a format un grup de conţinut internaţional pentru a-şi extinde serviciile de streaming la nivel global, acesta urmând să fie condus de directorul pentru streaming Rebecca Campbell, care va fi subordonată directorului general Bob Chapek, transmite CNBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Conţinutul foarte bun este cel care determină succesuş serviciilor de streaming şi sunt încântată să am oportunitatea de a lucra şi mai strâns cu creatori talentaţi de pe piaţele noastre internaţionale, care produc poveşti noi cu relevanţă locală, spre mulţumirea audienţei noastre la nivel global”, a afirmat Campbell într-un comunicat.

Numărul abonaţilor Disney a crescut în mod constant în ultimele câteva luni, dar nu în ritmul exploziv înregistrat în timpul pandemiei.

În trimestrul patru fiscal, încheiat pe 2 octombrie 2021, Disney a atras 2,1 milioane de abonaţi pentru Disney+, în scădere de la 12,6 milioane în trimestrul anterior.

Cu toate acestea, Chapek a reiterat în noiembrie, la publicarea datelor, că obiectivul companiei este să ajungă la 230-260 de milioane de abonaţi ai Disney+ până în 2024.

Compania a anunţat miercuri că numărul total al abonaţilor serviciilor Disney+, ESPN+ şi Hulu a depăşit 179 de milioane la sfârşitul anului dfiscal 2021. Nu este clar care este numărul de abonaţi ai fiecărui serviciu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.