Fabrica de componente auto din Satu Mare, controlată de subsidiara din România a producătorul de componente auto german Dräxlmaier, are un nou director interimar începând din 17 mai, după ce fostul directorul general, Sorin Ghiţă, şi-a dat demisia, a anunţat vineri compania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Unitatea este cea mai mare dintre cele cinci ale grupului german din România, iar activitatea de bază este producţia de sisteme electrice.

Coordonatorul diviziei de producţie a sistemelor electrice din Europa al grupului, Josef Kaufmann, a fost numit director interimar la conducerea fabricii din Satu Mare.

”Fostul director, domnul Sorin Ghiţă, a ales să accepte noi provocări în cariera sa profesională şi să îşi continue activitatea în afara companiei”, se arată în comunicat.

În luna martie, Dräxlmaier a anunţat că va investi 150 de milioane de euro, până în 2018, într-un proces de extindere, dar 800 de angajaţi ar putea fi afectaţi de restructurări la unitatea din Piteşti.

Printre cei mai importanţi producători de componente auto din România, alături de Dräxlmaier, se numără Federal-Mogul, Autoliv, Schaeffler, Takata, SEWS, Bosch şi Leoni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.