Directorul CNAIR, Cristian Pistol, anunţă, luni, că firma SPECIALIST CONSULTING SRL va realiza Studiul de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova - Piteşti (DX12) pe DN65 (Coloneşti).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Firma SPECIALIST CONSULTING SRL a câştigat contractului pentru elaborare Studiului de Fezabilitate necesar construirii celor două noduri rutiere de descărcare de pe Drumul Expres Craiova - Piteşti (DX12) pe DN65 (Coloneşti), judeţul Olt şi DJ659 (Suseni), judeţul Argeş. Contractul are o valoare de 1,25 milioane de lei (fără TVA) şi o durată de 8 luni, din care 7 luni pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate”, a scris, luni, pe Facebook, Cristian Pistol.

Acesta precizează că investiţia (finanţată prin PT) este necesară ca urmare a construcţiei drumului expres Craiova - Piteşti care generează valori de trafic suplimentare.

”Construcţia celor două noduri rutiere va facilita #accesul persoanelor şi mărfurilor între localităţile mici şi centrele urbane mari din Oltenia şi Muntenia ceea ce va contribui la o dezvoltare economică regională mai eficientă”, a mai transmis Pistol, explicând că semnarea contractului de achiziţie publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestaţii si respectiv după soluţionarea contestaţilor/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.