Directorul general al CNAIR, Cristian Pistol, anunţă că, joi, la ora 15.00, se va deschide cicrculaţia pe Drumul expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi Autostrada Transilvania.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Mâine la ora 15.00 se deschide Drumul Expres care asigură legătura dintre Centura Oradea şi A3 (Autostrada Transilvania)! Construcţia celor 19 km ai acestui drum a fost finanţată prin POIM”, a scris, miercuri, pe Facebook, Cristian Pistol.

Directorul general al CNAIR a prfecizat că, în viitor, acest sector de drum se va adăuga drumului expres Arad -Oradea pe coridorului de mare viteză care va asigura legătura rutieră între Marea Baltică- Marea Neagră şi Marea Adriatică.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Pistol mai precizează că, pentru execuţia Drumului Expres Arad - Oradea (121 km), contractul  a fost lansat în licitaţie iar acum se află este în faza de pregătire a ofertelor.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.