Dezvoltatorul imobiliar ceh CPI Property Group a finalizat tranzacţia prin care a preluat de la CBRE Global Investors 11 centre comerciale din Cehia, Ungaria, Polonia şi România, printre care şi galeria comercială din cadrul centrului Felicia Shopping Center din Iaşi, a anunţat miercuri compania de consultanţă CBRE.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cele 11 centre comerciale din Cehia, Ungaria, Polonia si Romania au o suprafaţă totală inchiriabilă de aproximativ 265.000 metri pătraţi (mp). 

Galeria din Felicia Shopping Center deserveşte o populaţie de aproximativ 450.000 de locuitori, cu hipermarketul Carrefour care este prezent încă de la deschiderea centrului comercial iesean, în 2007.

Galeria comercială are o suprafaţă totală închiriabilă de 11.313 mp. Din aprilie 2016, galeria comercială Felicia este operata de echipa CBRE, care administrează integral activităţile centrului comercial.

CPI Property, grup controlat de omul de afaceri ceh Radovan Vitek, are investiţii în terenuri şi proprietăţi în Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria, România şi Germania. Portofoliul administrat de grup de la nivel global este evaluat la 5,6 miliarde de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.