CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator pe termen lung de parcuri industriale şi logistice premium din România şi Europa Centrală şi de Est, şi DSV, companie aflată pe locul cinci la nivel mondial pe piaţa de transport şi logistică, au încheiat un acord pentru închirierea a aproximativ 40.000 metri pătraţi în CTPark Bucharest West.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”CTP a investit circa 12 milioane de euro în construirea noilor spaţii de depozitare, care au fost ocupate de compania daneză în primele zile ale lunii februarie”, a anunţat miercuri compania.

Grupul danez DSV a semnat contractul de închiriere pentru spaţiul din CTPark Bucharest West în vara anului trecut, pentru o durată de zece ani, şi îl va utiliza pentru activităţi de depozitare.

DSV sunt chiriaşi ai CTP începând din 2015, când dezvoltatorul a preluat CTPark Bucharest.

”Anul trecut au luat decizia de a-şi extinde spaţiile de depozitare în CTPark Bucharest West de la kilometrul 23”, a declarat Remon Vos, director general al CTP Romania.

DSV este chiriaş al CTP încă din 2015, când dezvoltatorul a preluat parcul logistic aflat la kilometrul 13, pe autostrada A1, ulterior denumit CTPark Bucharest. Compania daneză de transport şi logistică ocupă aici 55.000 mp, folosiţi pentru activităţi de depozitare.

“Colaborăm cu CTP de aproape trei ani. Afacerea noastră este în creştere, avem clienţi care se dezvoltă rapid, câteodată chiar mai repede decât anticipăm. Aşadar, extinderea a venit ca un pas firesc. Sunt convins că CTPark Bucharest West va deveni, în scurt timp, unul dintre cele mai importante hub-uri logistice din Europa Centrală şi de Est. Nu excludem închirierea altor spaţii aici sau în alte parcuri ale CTP din ţară, în funcţie de ritmul de creştere al clienţilor noştri”, a explicat Sergiu Iordache, director general al DSV Romania.

CTP este un dezvoltator şi administrator full-service de proprietăţi comerciale, specializat în livrarea şi managementul parcurilor de business high-tech personalizate pentru companii internaţionale şi locale de prim rang, care fac investiţii strategice noi sau îşi extind operaţiunile în Europa Centrală si de Est.

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 mp suprafaţă închiriabilă situată în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara, Turda. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.